Portrætfotografering.


Hvordan skaber vi det rigtige billede ?

Ved portrætfotografering er der generelt stor forskel på hvordan vi ønsker udtrykket skal være Typisk er det efter hvilken branche vi tilhører. Hører vi til den kreative branche må portrættet gerne indeholde noget kreativt kant. Som sygeplejeske skal imødekommenhed og omsorg måske være fremherskende. Inden for business-verden er kompetent-hed, seriøsitet og alvor et must.

Portrætfotografering 308

Portrætfotografering er et samarbejde mellem fotograf og den der skal fotograferes.

I erhvervsrettet portrætfotografering er der ofte et ønske om, at den enkelte medarbejder vises i sit daglige arbejdsmiljø. Dette er for at understøtte illustrationen af virksomhedens branche, profil, og medarbejderens arbejdsområde. Det vil altid stå i skarp kontrast til et studie portræt, hvor baggrunden er ensartet, og derfor selvfølgelig fremstår mindre forstyrrende.
Ved studieløsningen skabes der derfor fuld fokus på personligheden, og udtrykket hos den der skal fotograferes.
Herunder er to forskellige portrætter, der netop viser forskellen på et studieportræt, og et portræt i det aktuelle arbejdsmiljø.

Portrætfotografering 305
Portrætfotografering 304


Portrætfotografering er for os i Fotasia en æressag.

Vi vil meget hellere bruge ekstra tid på den enkelte opgave, end at risikere fejl og derved ikke opnå det ønskede resultat.
Typisk vil vi ved en portrætfotografering på virksomheden kunne opnå, at få 3-5 personer fotograferet i løbet af en time. Det gælder både ved fotografering med vores transportable studie, som ved fotografering i det nære arbejdsmiljø.
Virksomheden kan spare mange penge ved at vi kommer ud på adressen og fotograferer.
Medarbejderen skal ikke forlade arbejdspladsen, og virksomheden kan få mange fotograferet samme dag, til fast timepris.

Portrætfotografering 311
Portrætfotografering 310
Portrætfotografering 309

Portrætfotografering 402
Portrætfotografering 404